För er glädje...

Tänkte testa webbkameran och det gjorde jag! ;)
For your amusement:


Körkortsplugg - YEEEAAAH!!





Lyckades hålla mig SÅ seriös...






Sen kom katten min och ville hålla mig sällskap!




Henne kommer jag sakna när jag flyttat...





Folk tycker att hon är tjock....?






Dessutom blev det en väldigt seriös videoblogg hahaha. Enjoy! ;D


Original Video - More videos at TinyPic


Mys + plugg!

Im hooome. I en tom lägenhet, najs! :)

Efter jobb idag var jag dessutom på körskola, vilket faktiskt gick bra idag. Min körskollärare är bara så jäkla hispig :p Han vill på allvar att jag ska "söka efter faror", förvänta mig utryckningsfordon i varje korsning och att galningar ska kunna springa rätt ut i gatan framför mig. Det roligaste idag var dock när jag såg att det slog om från rött till grönt och jag började krypa lite framåt, och han bara "du kan vänta lite tills han kör iväg, så du får ett avstånd till bilen framför ifall den skulle börja brinna". Hahahaha, hur troligt är det på en skala...? Men men, snart är körkortet mitt och det känns för jävla bra! :)

Just detta ska jag främja genom att sätta igång med massa internettester nu. Pyjamasbyxor, kofta, Westlife, cheesecakete och choklad (det nya Marabou med youghurt/hallon till mitt PMS-mood). Mysigt va? :)


Skynda till stan, ni sexsugna!

Träden i Malmö stad håller nämligen på att kläs med 8000 små slampor, hahahaha.

Länk, här: (den är dock vit xD)
http://malmo.se/Medborgare/Stadsplanering--trafik/Stadsplanering--visioner/Malmos-stadsmiljo/Ljus-i-Malmo/Juleljus.html


Hoho, ibland är felskrivningar så jävla roliga... :'D


New York + shopping = sant!

Inatt har jag haft en underbar dröm!

Jag var i New York (fast bara över dagen - snacka om prestationsångest!) med min chefs kontonummer. Av någon anledning skulle jag få använda det och shoppa så mycket jag ville (som han skulle betala då). Jag minns hur jag sprang runt och drog med mig både kläder, skor och väskor (aningens stressad för att jag visste att jag skulle flyga hem senare på kvällen). Trots detta, och trots att jag inte hade en aning om när/hur/var jag skulle flyga hem (varför plågar jag mig alltid med drömmar om resor där jag har noll koll?) så var det und-er-bart! (Duh, gratis shopping i New York!!).

Gissa om jag var besviken när jag vaknade.... 8-)!


1a advent!

Grym förkortning incoming:

Fredag:

Bowling med Helena, Jocke och Carro. Jag blev inte bowlingkung, men däremot slog jag den allra första striken! Värt en del.


Lördag:

Jobba (stallet). Chillade med Svenssonsystrarna i cafeterian. Hem & duscha och iväg o klättra med laget på baltiska, vilket var väldigt skojigt. Grymt jobbigt dock - man var lite skakig när man landat på marken igen!
Vidare hem, byta om och packa väskan och sen iväg till kalas för Albin (min mammas särbos systers son :p). Åkte till värnhem och mötte upp Helena o co, o sen bar det av hem till henne och kolla Harry Potteeeer (den senaste som är så jävla bra)!. Vid 12 nannade vi gott till Förhäxad (som vanligt).


Söndag
:
Min underbara vän Helena körde mig stallet så jag kunde börja jobba klockan 8 (underbart....). Vid 12 var jag klar, följt utav körkortsplugg till 2 och sen var det massa voltige fram till klockan 6. Ny kür på gång, och ja, min rygg gillar den inte. Min rygg gillade däremot det varma badet och myskläderna som jag tog på mig när jag kom hem <3. Under dagen kom Helena med mat till mig också haha :D Ja se, vad skulle jag göra utan min bäste vän? Som står ut med mig när ingen annan gör det 8) i love you<3

Idag är det också första advent, och kvällen till ära har jag precis invigt NK's svarta julte som jag köpte för några veckor sedan (det är grymt gott!). Utöver detta har dagen varit mer eller mindre plågsam, trots att "det är början på julen". Och det här mina vänner, är orsaken till att jag hatar julen.  Men nästa jul.....!


Tjoo Baloo!


Schizofreni? Kanske..

Guess what, you guys? DET ÄR FREDAG!!!! :D Jag är faktiskt förvånansvärt glad över detta faktum, trots att jag ska jobba i stallet hela helgen. MEN MEN, fredagkväll gillar vi (och tänkte influera bloggen med lite positiva inlägg också, så att ni inte tror att jag är en tråkig, bitter människa som bara klagar på samhället hela tiden :U

Nej, den här fredagskvällen ska spenderas med helena, jocke & carro med fika och bowling!! Vi får väl se om jag blir utnämnd bowlingkung... (tvivlar dock på det med tanke på att vi väl inte lär ha något staket :o Men, den som lever får se... ;)).

Ha en finfin fredag!

 


Att säga nej!

Då tänkte jag ta upp veckans samtalsämne här i bloggen: grisuppfödningsfarmarna.

Tidigare i veckan var Djurrättsalliansen ute på nattspan och gjorde några förfärliga upptäckter på grisfarmar runt om i Sverige. Det var misär, det var skadade/sjuka grisar, det var grisar som gick och åt på varandra osv osv. Diverse bilder och videoklipp blev dokumenterade och publicerade, den ena vidrigare än den andra. Artikel efter artikel, intervju efter intervju och gransknig efter granskning har därefter dykt upp på i princip vart enda nyhetskälla sedan dess. Detta är verkligen den nya stora skrällen.

Därför är det ju inte utan att jag (särskilt i egenskap som vegetarian) måste kommentera detta. Samtidigt som jag personligen inte kan se alla dessa klipp och bilder på tortyren som pågått på dessa gårdar (då hade jag gråtit sönder mig), så är jag väldigt glad över att de florerar så pass mycket som det gör i media. På ett sätt kan jag till och med säga att jag är glad att den här skandalen kom ut. Naturligtvis inte för att jag gläds av nyheten att sådan här tortyr av levande varelser försigår på svenska gårdar, på svenska grisar, utan för att jag med detta hoppas att människor ska få upp ögonen. För jag vet att det är många köttätare där ute som försvarar sig med att "men grisarna har det så bra innan dom slaktas", och jag kan bara säga: nej nej nej nej nej nej nej!!
Egentligen kan jag inte klandra dom för det. För vad ska man egentligen tro, när till och med Eskil Erlandsson (Sveriges jordbruksminister) försvarar sig med samma naiva mening (läs chatten som han deltog i på nyhetskanalen). Det var minst 3 gånger som jag läste att "Sverige har några av världens strängaste djurskyddslagar". MEN -  det hjälper inte när det ser ut såhär!!!!  Det är som att säga "okej, jag misshandlade en kille.. Men min kompis dödade en annan, så jag är egentligen bättre". En dålig handling varken rättfärdigar eller minskar en annan dålig handling, och därmed kan vi inte minska vår skuld efter detta genom att försvara oss med att det är värre i andra länder. Det är bara fegt att försöka gömma sig bakom ett sådant argument.

Istället för att komma med dåliga undanflykter som inte håller, hade man istället kunnat hoppas på att regeringen börjar ta sitt ansvar i den här frågan med djurskydd. För visste ni att Lars Hultström (ordförande för Swedish Meat, samt styrelsemedlem för både SCAN och Svenska Djurhälsovården) är en av ägarna till de 90-tal gårdar som blivit anmälda under veckan av Djurrättsalliansen? Om vi inte kan lita på auktoriteter som honom (Svenska Djurhälsovården ska verka för bra levnadsförhållande för grisar och andra djur innan slakt), vem kan vi då lita på? Och visste ni att varje län bara har TVÅ personer som arbetar heltid för att åka ut och kontrollera uppfödningsfarmar? Detta gör att misskötsel och vanvård av våra djur inte kommer att upptäckas innan tortyren redan är ett faktum, då dessa 2 personer endast har tid att åka ut till gårdar som redan blivit anmälda. Det förebyggande arbetet finns inte. I vilken annan bransch ser det ut så idag? Precis, inte många..


Att regeringen ser så lättsamt på djurskydd att de inte kan ge länsstyrelserna de resurser de behöver för att göra ett ordentligt och livsbesparande arbete är bedrövligt. Att det finns så få människor i Sverige som prioriterar djurens välbefinnande är både pinsamt och sorgligt. Jag är vegetarian och stolt över det. Under en religionslektion i 3an (gymnasiet), då vi förde en debatt om just att äta/att inte äta kött, kom jag på det: Ja. Jag tycker att det är fel att äta kött. Med tanke på att ungefär 99,9 % av mina bloggläsare äter kött inser jag att jag nu kommer få ungefär lika mycket medhåll som jag fick från klassen på den där religionsdebatten. Men jag tycker så och det står jag för. Jag tycker att det är moraliskt fel att äta något som har haft ett liv, och även om jag kan acceptera att andra gör det så kommer jag aldrig tycka att det är okej. För jag förstår inte hur människor kan acceptera en verklighet som den här, där grisar tas från deras mammor under de första dagarna, hur mamman sedan kedjas fast i en box, hur djuren vanvårdas i misär på gårdarna innan det är till sist är dags för den sista tortyrliknande manövern som till sist tar ifrån dom deras plågor (jag börjar gråta bara av att skriva det...). För man kan säga vad man vill, försvara sig med vad man vill, men det är såhär det ser ut. Och ja, jag hade inte kunnat leva med mig själv om jag visste om att jag stöttade något sånt genom att äta kött.


:@!

Fy FAN vad jag hatar Tele2 nu....
Det löste sig inte alls igår - fastän de lovade att de skulle ändra tillbaka till SMS-paketet igår efter jag ringt (och göra alla de sms jag skickat sen 15/11 gratis igen) har min räkning stigit ÄN en gång. Nu ligger den på 2090 kr (gårdagens pris var 2016).

ÅÅÅH, de har ett bitchigt samtal incoming...


I

Nu har jag stirrat verkligheten i vitögat och är inte längre lika glad över min nyinkomna lön, när utgifterna är:

- Betala hem, 1500 kr.

- Voltige, 1800kr. (Haha lite småkul att jag fortfarande inte betalat min höstterminsavgift ^^ Dock beror det till stor del på att ridskolan gav mig fel kontonummer från början, så det är inte helt och hållet min glömskas fel :P)

- Halka, 1800 kr.

- Uppkörning, 700 kr.

- Teoriprov, 200 kr.

- Mobilräkning (förra månaden), 1000 kr.

 

Japp, 7000 kr där som precis försvann. Underbart!
Dessutom har man ju ett antal julklappar kvar att köpa... Nä, vad säger ni? Ser inte ut som att Martina kommer spara undan särskilt mycket denna månaden va? ;p Tack Gud för mitt förlängda arbetskontrakt tom siste mars :)


I <3 den 25e!


Allt är fixat med mobilräkningen, yey! :) Ibland lönar det sig att vara lite jobbig ;)
Igåreftermiddag hade jag sedan en skitdålig körlektion. Jag fattar inte hur, men på något vis BLIR det alltid så att varannan lektion går jättebra och varannan går skitdåligt... -.-


Anyhow, lite Greys och BBT-avsnitt samt det faktum att LÖNEN trillade in igår muntrade upp mig lite :D Igår kom nästan 14000 kr in! :O Visserligen är det ett par tusen för mycket (skattjämkning och sånt trams ni vet) och typ hälften av det kommer gå till räkningar ikväll men ja.. Det är ju kul att se det tillsdess! :D

Tele2-idioter!!


Jaops, nu är jag svinsur! Efter Stockholm förra lördagen låg nämligen mitt mobilabonnemang på 1791 kr. Dagen efter Körslaget stötte jag och Adina på en gatusäljare (som mobbade mig fett mycket dessutom för min röst) som jag förlängde mitt abonnemang hos Tele2 hos, för att slippa betala månadsavgiften fram till midsommar (det är najs ju). Lär ändå ha tele2 så länge mormor har det, så varför inte liksom?


Men, nu har räkningen bara stigit och stigit. Igår låg den på 1932 kronor, och idag på 2016 trots att jag knappt ringt något från den. Jag har i princip bara smsat och det ska ju vara gratis! Men, nu har dom alltså nog börjat debitera mina sms också (vilket är enda möjligheten till den höjda fakturan, såvida jag inte har spöken eller troll eller nåt på rummet som snor min mobil om nätterna och ringer långa samtal till Thailand). Så, nu har jag slängt iväg ett skitlackt mail till tele2 och hoppas på svar snarast!! Fy fan vad sur jag är nu..





Fårajävel.....

|-)


Jobba. Ärenden. Träna. Lösa komplexa ekvationer (jag kan fortfarande!!).

 

Så kan man nog sammanfatta min dag. Tänkte egentligen skriva ett vettigt inlägg nu, men inser att klockan är alltför mycket för det. Istället ska jag nu äta upp min middag (!), kolla ett BBT-avsnitt o så får ni väl hoppas på att inlägget kommer imorgon istället ;)

God natt!


Inspiration ^ 1000!


Say what you wanna say, sky's the limit..



Bra dag!

Ja vem kunde tro det? Det kom som en väldig överraskning för mig med tanke på mitt pms-humör de senaste dagarna (ja, jag är medveten om det).

Fast okej, en dag som börjar med massage kan ju knappast gå fel. Jag kan inte beskriva hur underbart det var! Jag kan ärligt talat inte minnas en dag som jag inte har haft ont i ryggen på - förutom idag! Dessutom har jag gått o luktat jul hela dagen (massageoljan bestod av typ kanel, ingefära, kardemumma o liknande).. Underbart! Det enda jobbiga nu är att det kommer dröja 2 hela veckor innan jag får komma dit igen =(



Men efter en så bra början, kunde ju inte dan gå dåligt :) Tvärtom gick den ganska fort, o sen var det dags för 3 timmars övningskörning - 2 på körskola och 1 med pappa. Idag passade dessutom pappa på att åka med i bilen med trafikskolan för att höra vad vi behövde träna på. Idag gick det tack och lov jättebra (den här "bra-varannan-skitdåligt-varannan"-teorin håller i sig). "Ja, redan första gången såg jag potentialen i henne, så vi bokade allt förra veckan". Det tackar vi för! :)


Sedan kom jag hem till en tom lägenhet, o så lär det vara till imorgon, så det blir BARA chill o livsnjuteri ikväll :) Tror på tal om det att jag ska gå o fixa lite cheesecakete nu...


:)


Nu har jag fått massage.
I am happy.



Super-opule-söndag!!!!


Från en pule-fredag till en super-opule-söndag. Hur kan det vända så, på en helg?!

Nej, idag har inte varit annat än skit. Jobbat, blivit fett degraderad (igen!!) och lyckats bli ovän med typ alla nu? Verkligen underbart det här......

 

Kom sedan på att det faktiskt är söndagskväll dessutom, att jag nästan missat hela Big Bang Theory (fastän jag sitter precis framför teven!!!) och har en hel ny vecka framför mig. Hittade inga bilder på internet över mina nyvunna kärlekar (quote-tavlorna från Gallerix med asfina bilder på några kändisar med citat de sagt. Jag vill ha minst 4 stycken) som jag tänkte trösta mig med, och den enda internetsida jag vet där man kan kolla på BBT-avsnitt funkar inte i Sverige nu tydligen.. Får väl istället trösta mig med det faktum att jag faktiskt ska gå på massage imorgon...


Jimmy Choo-debut!


Okej. Den här kvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Istället för en överraskningsfest hos en av bans kompisar i husie, följt av ett 20-manna restaurangbesök på Ankara, blev det omkringränning i stan, bussåkande och tillsist middag på Piccolo-mondo på Lilla torg med susanne, alex och dzana. Fråga mig inte hur, för då blir jag bara förbannad igen :p Vi fick iallafall en trevlig och mycket god middag, med världens godaste chokladtårta (HAHA) efterråt. Vuxna som vi är blev vi inte ens kollade vid alkoholbeställningen heller. En ganska värdig Jimmy Choo-debut må jag säga.


Nu är jag iallafall nyligen hemkommen och ska hoppa i säng. Imorgon väntar nämligen 11 timmars stall (jobba+plugga+lina jacques&merlin+träna). Om bara Leo (som ligger och skriker i rummet intill) kunde hålla flabben nu....


8-|

Update! Vi har en adress!! (sådär 10 minuter innan vi måste åka, vilket ändå medför att vi kommer försent). Försent till en överraskningsfest, känns bra!
Till råga på allt börjar folk tjura och sura för att jag "sagt" att vi skulle träffas halv 5 på lindängsstigen. (OBS! "vi borde nog åka runt halv 5. Tror bussen går från Lindängsstigen" är INTE lika med "vi möts halv 5 på lindängsstigen"). Nej, och att kolla upp något själv är ju omöjligt...

Ah well! Ikväll är det BAN som gäller. Och inget annat...

...


Jaha. Klockan är runt 20 över 4. Halv 6 ska jag + 2 vänner vara på ett speciellt ställe (kan inte skriva var än). Vet dock att det ligger långt bort, vilket gör att vi borde behöva ta bussen om 10 minuter. Dock vet jag inte var än. Eller jo, vi har en adress men skånetrafiken har misslyckats med att hitta den, och personen som bor där behagar inte svara på telefonen. Mao har vi ingen aning om hur vi ska ta oss dit. Stör mig så mycket på folk som 1. Inte svarar på sina mobiler. 2. Har noll framförhållning.
Det här förändrar knappast mitt dåliga humör till det bättre iallafall.


Lördag <3

Det blev som jag skrev igår. Fika på ett supermysigt fik (med underbar toalett) och bio i Lund med Bk. This is it var faktiskt lite småseg emellanåt, och jag (som inte direkt är nåt jättestort fan till MJ) fick kanske inte såå mycket ut av det som ett fan skulle fått. Dock var det ändå grymt kul att se alla back stage-filmningar och jag är övertygad om att det hade blivit en grym show i London (såvida han inte gått och dött då..). Efter denna film kom jag faktiskt in i ett litet Michael Jackson-rus och känner oerhört stora sympatier med hela This is it-produktionen som lade ner ofantligt mycket tid och energi på den showen. Människor vars stora dröm i livet varit att sjunga/dansa med MJ... snacka om att stupa på mållinjen.


Idag är det iallafall lördag som inleddes med att sova till 12.30, underbart (faktiskt bara min andra sovmorgon på typ 3 månader..). Känns konstigt att inte vara i Stockholm och illamående nervös, men det är okej. Har upptäckt att Sven-Inge också har gett upp (batterimässigt) men lämpligt nog funkar Klas igen, så ja, Klas is back...

Nu ska jag fixa runt här lite med mig själv och alla andra (har märkt att jag är väldigt lättirriterad idag..) innan det blir dax för roligheter ikväll.


Freeeedaaaaaag! (tänk falsett!)

Insåg precis att jag verkligen inte har gjort någonting vettigt på jobb idag. Inte ens en bunt med papper har jag lyckats stansa... Orsaken till denna bedrift: fredag (tåls att säga ett par gånger). Fredagsplaner med Helena har jag nämligen inga. Eller jo, jag ska ju träffa Helena ikväll men exakt vad vi ska göra är inte riktigt bestämt. Just nu lutar det åt fika och bio i Lund tror jag. Eventuellt blir det This is it ikväll. Den som lever får se..

Dagens..


"Det lutande tornet på DHL. Vi är i Italien!!!"

Hahahaha, jag har så roliga arbetskamrater :)


Pulefredag!! =)

Todelooo! :)
Här sitter jag och bloggar på jobb igen. Kom nyss på att man ju då kan kalla mig för storbloggare (=får betalt för att blogga HAHA^^).

Nej, skämt åsido här va. Idag är det fredag, vilket är underbart. Igår var det mysigt i Lund med några fina tjejer, och kören var trevlig som vanligt :D Vi köpte tutor och partypoopers (eller vad dom heter - såna som man drar i ett snöre i och så poppar de ut lite färgglada band xD) och smällde upp dom när dom entrade scenen :D Lite skönsång och snack från kommungubbar och sådär. Olafamiljen fick ett officiellt tack från kören på scenen för att vi varit där alla veckor (det skulle Ola hört ;)) och anhöriga till körmedlemmarna kom också fram och tackade o sa att det hade betytt mycket för kören osv. Det var roligt att höra :) Så småningom bar det av hemåt mot malmöööe med trevligt sällskap hela vägen, så man slapp åka hem själv från ett stormigt lund. Det gillar vi (eller som facebook-skadade sofie skulle sagt: "gilla *klick*").



Den här jobbveckan kommer härligt nog avslutas om mindre än 3 timmar.
Då ska jag nämligen till tannamagarn, sen möta upp lexi (som man inte träffat på ages!!) och sen ska vi åka till Mobilililia :) Ska även passa på att hämta ut systers julklapp idag.... (nu blev du allt nyfiken va? ;)) innan det är dags att fredagsmysa med Helena.


Have a lovely fredag, mina vänner!


Suck!


Tänkte bara titta in här och meddela att jag överlevde filmen!! Dock var det knappt- den var så SJUKT läskig!! :o När jag och Sonja gick ut från bion kändes det som ett tryck över bröstet, och det var fan till och med jobbigt att andas!! (och det höll i sig en lång stund). Usch! Ni ska få ett längre omdöme senare :)

 

Idag är det iallafall torsdag igen. Lyckades försova mig även idag (jag fattar verkligen inte hur jag lyckas...). Här ska jag sitta till kl 15 idag och sedan ska jag bege mig till Lund och möta upp Sofie och Yoyyo. Kl 17 ska nämligen Team Ola hyllas på Stortorget där av Lunds kommun och självklart ska vi dit. Ska bli himla roligt! :)



På tal om detta
kan jag också meddela att jag förnärvarande är så ofantligt trött på att det hela tiden ska
klankas ner på Ola. ÄR det verkligen så svårt att ens acceptera möjligheten att det KANSKE finns några där ute (som inte är 12-åriga fjortisar) som faktiskt tycker att Ola är bra? Nej, jag börjar bli jävligt trött på att behöva försvara Ola i nästan vartenda konversation som förs. Det kanske var lite kul i början men det är fan inte roligt längre..


Paranormal Activity!

Tja mina vänner (och ovänner?).
Hoppas att allt är bra med er osv (trevlig jag är idag... 8))


Idag är en ganska trevlig dag för min del faktiskt:

- Jobba 07.30 - 16.00

- Körskola 16.45 - 18.10

- Ärende i stan 18.30 - 19.00
- Plugg körteori på nåt café 19.00 - 20.30

- Möta upp Sonja och gå på bio 20.30 - 23.00



Det där sistnämnda börjar jag dock ångra så smått nu. Vi ska nämligen gå och se Paranormal Activity, och när Sonja frågade om vi skulle se den svarade jag direkt "ja". När jag nu har läst trailern och lite recensioner så inser jag att det är så inte min genre. Jag älskar film men jag har så SJUKT svårt för skräckfilmer (jag kan fortfarande inte vistas i ett badrum utan att dra undan draperiet för badkaret efter att ha sett The Shining, vilket var för över 10 år sedan) och den här ska tydligen vara skiiiitläskig. Hör bara:


"Paranormal Activity" är en film som kramar ur skriken, chockar till ryckningar och klöser fram ståpäls. Skrämmande underhållande som våldför sig på dina nerver. Det här är något av det läskigaste du kommer att se på den här sidan av 2000-talet. "Paranormal Activity" gör din fantasi till din egen värsta fiende. Du är härmed varnad."

Hm.... vad FASIKEN har jag gett mig in på?!






Best weekend ever!!

Okej, nu blire STOCKHOLMSSTORY (ska dock försöka hålla de kort, klockan är rätt mycket).

Lördag:
Mötte upp Adina på Malmö syd
. I Lund hoppade Maggie & Elli på, och det blev en väldigt rolig tågresa med kotte (jag och elli vann överlägset), skvaller, pompoms-making och "plugg". Maggie och Elli klagade över att jag pratade mycket, men det var nog bara i deras huven :)
Framme i Stockholm åkte jag & Adina och dumpade våra väskor i vårt fina rum på vandrarhemmet och mötte sen upp några andra flickor på centralen. Där var hundratals folk som var där o lyssnade på en annan kille (som fick låna vår megafon. Vi delade ut flygblad till alla där och precis när de var klara passade jag på att göra lite reklam för Team Ola (i megafonen då) på centralen. Där vann vi nog ett antal röster :) (att vakterna kom sen är oviktigt :D)

Inne i studion var det inga problem alls för mig & Adina att komma in- jag stod ju på VIP-listan (H). I "mellanrummet" mellan utomhus och själva studion stod vi som vanligt och taggade, o hälsade på några körmedlemmar som kom ut. Både en körmedlems mamma (som jag skrivit om innan) och tjejen som har hand om team ola-sidan på facebook var jättegulliga bara "så du KOM in ändå?!", "Åh vad skönt att det löste sig!" osv. Michaela hade tom ringt till produktionsbolaget för att försöka tjata sig till en biljett till :)

Sen drog iallafall programmet igång och det var draaaag. Team Ola gjorde en grym version av All by myself och sen ett svängigt nummer till It's raining men. Till slut gjorde de låten Caruto (typ ^^), som team Stefan också gjorde. Överlag tyckte jag faktiskt att Team Ola var den bättre kören, utan tvekan, men svenska folket och jag brukar tycka olika... Till slut kom det - tillkännagivandet. Gry sa "och vinnaren i Körslaget 2009 är...." och jag trodde jag skulle dö! Aldrig i hela mitt liv har sekunderna varit så långa, eller jag så nervös. När hon sedan tillade "TEAM OLA" EXPLODERADE hela läktaren. Det första jag ser är att moa ramlar hahahah. I mitt försök i att dra upp henne, tappar jag själv balansen bakåt hahaha. De resterande 15 mintuterna spenderas hoppandes & sjungandes i studion, fruktansvärt lycklig.

Efteråt gick vi som vanligt ut för att vänta på kören. De droppade ut lite då och då och fick alla de fina guldmedaljerna som jag drog igång att vi skulle köpa in. Roligast var när alex kramade andreas (en sjukt skön kille i olas kör) o hon bara "alltså jag måste bara berätta att du luktar så HIMLA gott", o han bara "åååh, ni är så söta - ni får lukta på mig hur mycket ni vill! Kom tjejer, lukta på mig!!".  Hahaha jag dog 1 :) Andra gången jag dog var när Simon kom ut och började prata med nån skum robotröst i megafonen: "Ska ni med på efterfest? Då kör vi! He- he- he". Tredje och sista gången jag docg den kvällen var när Anton härmade Ola: "TJA SVERIGE!!!" *peka* & pilla med håret. Hahahah!

Efter att ha träffat den ofantligt bra kören kom Ola också ut. Han var helt lugn!! :O Han hade inte fattat det än sa han haha xD Han inledde med stage dive, och sedan ett lite seriösare tacktal: "alltså verkligen tjejer, tack så hemskt mycket". Han ledde oss när vi sjöng we are the champions, pekade på mig och skrattade (när jag sjöng/skrek i megafonen xD) och var allmänt gullig :) Eftersom att jag hade fixat allt med medaljerna så röstades det fram att jag skulle få ge Ola sin, så så blev det! :) Det kändes stort! ;) Men han och dom är så jävla värda denna vinsten. Allt annat än det hade varit skandal.
Efter en stund där ute drog de vidare på efterfest och jag & Adina åkte till vårt vandrarhem och dog i våra underbart sköna sängar.



Söndagen började med HM och Jimmy Choo-letning. HM på Drottninggatan hade mina par i min storlek och jag är nu Jimmy Choo-ägarinna!!! :D Jag älskar dom verkligen!
Dagen tillbringade vi med att drälla runt på diverse coola ställen i Stockholm, tog mysfika på Fresco på Östermalm (och dog åt hunden där HAHAHAHA), köpte julklapp till Leo, köpte te på NK (svart julte) och skrattade åt min löjligt stora Jimmy Choo-påse. Kvällen avslutades (som jag skrev) på cityterminalen! Vi sköt ihop några pallar och spelade kort och käka godis :) Efter en stund läste Adina bok och jag råkade somna. Under tiden råkade någon sätta igång ett larm vid oss, och tvingade alla i närheten (däribland adina) att sitta o hålla för öronen i 7-8 minuter innan den stängdes av. Observera under tiden jag sov. Hahahah! Natten avslutades alltså på nattåget hem, efter en fantastisk helg med underbara Adina.



Fin vän, Team Ola vinner körslaget (det tog dock ett tag innan jag fattade det på riktigt), Stockholm & Jimmy Choo-skor... Vad mer kan man begära av en helg?? :)


Sorry dudes...


.. jag orkade inte skriva mer igår, mitt beslut tog för lång tid haha. Det var iallafall om huruvida jag ska plugga eller jobba nästa termin (eftersom att jag nu bara för några dagar sedan fått förlängt kontrakt till slutet av mars, om jag vill) och nu har jag bestämt mig.... Jag ska göra både och! Hur jag ska kunna plugga 100 % (såvida jag kommer in på det jag vill) och samtidigt jobba 75% typ vet jag inte, men äh, det löser sig! Det är det enda sättet att både få studentlivet i lund (vilket jag vääldigt gärna vill) och kunna flytta hemifrån. Så, så får det bli! :)


Nu slutar jag iallafall om en timme typ o då ska jag övningsköra lite. Ska djura landsväg! -.-  Följer gör en träning (känns som om de var typ 1 vecka sen - vilket det faktiskt också var!! Herregud..) och sen blire Stockholms-blogg. Ska se om jag lyckas sammanfatta en så underbar helg i ett inlägg :)

 

Tjingelonkan. (Jättemoget, jag vet...)


Nothing beats Malmö.

Im hooome. Käära, fina Malmö!

Jo, hemma är jag efter en lång tågresa (som jag spenderade på Adina haha). Vid 20 över 6 imorse blev jag avsläppt hemma, duschade och sedan kom pappa och hämtade mig en halvtimme senare, så var det dax och köra till jobbet. U-n-d-e-r-b-a-r-t!    NOT!


Kom iallafall dit och jobbade duktigt i 8 timmar. Hade sen en dubbellektion som kändes sjukt mycket bättre än förra. Nu börjar jag ju nästan tro på att jag kanske har körkort om drygt en måndad.


Nu ska jag dock inte babbla vidare här (om jag orkar ska jag blogga om helgen sedan) utan nu ska jag först fatta ett viktigt beslut. Har seriöst inte varit såhär för virrad på mycket länge.. Världens största mindmap på garderoben - here I come.


@ cityterminalen

Halllooooo.

Här kommer ett snabbt inlägg från Stockholm. Här sitter jag med Adina efter en finfin dag (JAG HAR KÖPT JIMMY CHOO-SKOR!!!). Story telling kommer imorgon :)

Nu ska vi packa ihopa oss här, efter 1 timmes datatid (kände att det var en ganska effektivit killing time-aktivitet ändå), hämta våra väskor, byta om och ja sega. Nattåget går kl 00.05

Baj


GUUUUUUUULD!!!!


GULD TILL OLA, TILL TEAM OLA
O SOM VI LÄNGTAT PÅ DENNA DAG
GULD SKA GLIMMA, DÄR DE HÖR HIMMA
GULD TILL LUND, SVERIGES BÄSTA KÖR


AAAAAAAAAAAH DOM VANN!!!!! :D:D:D:D

Igår var en jävligt sjuk dag ska ni veta, men OJ så underbar!!!!! Natten har jag & Adina spenderat i underbart sköna hotellsängar och nu ska vi snart ut o göra Stockholm osäkert!! Eller ja, bara såvida jag inte hittar mina jävla Jimmy Choo-skor!!!!!  Sen ska vi även se om vi kan hitta Alex Schulman på Sturegallerian som vanligt hahaha.

Hörs imorgon och TACK ALLA NI SOM RÖSTADE PÅ TEAM OLA IGÅR- NI ÄR BÄST!


GRYMT VIKTIGT NU ALLA UNDERBARA LÄSARE!!!


Ikväll är det final i Körslaget. Om 12 timmar börjar den. Efteråt vill vi stå som segrare.

Inte trodde jag att Team Ola skulle ta sig såhär långt, men nu har dom gjort det. Nu FINNS det ingen annan möjlighet än vinst. 2a är inte acceptabelt. Att vinna allt ihopa hade gjort SÅ många så ofantligt glada, jag lovar att jag ska försöka beskriva känslan i studion om det blir så (det kommer bli jävligt svårt men I'll give it a go).
JAG hade blivit enooormt glad. (Vill ni ha ett säkert bevis på hur glad jag kommer bli - läs Ola-inlägget jag skrev för en vecka sen typ).

 

Så ikväll (efter kl 20.00) tar ni upp er mobil och skickar ett sms med texten "OLA" till 72400. SMSet kostar 5,70 kr, dvs en halv cheeseburgare. Om inte för Team Olas skull, om inte för lunds skull (lund kommer faktiskt få en halv miljon kronor till välgörande ändamål om de vinner), så gör det för min.

Snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla :)



:')


ÅÅÅH jag är så glad nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen :) underbara underbara underbara team ola & tv4 som fått in mitt namn på VIP-listan till Körslaget imorgon.
Jag borde gå och packa :)


What goes around comes around?

Körslagetförberedelser!!

Då får det bli ett intitt här igen, såhär en dag i efterskott. För igår fick jag nämligen åka till Lund o träffa Sofie direkt efter jobb (blev förresten bevisad på jobb om vilka bra killar ola har i sin kör :)). Vi träffade Anton (från Team Ola) och hans moder i Lund för att få posters och flygblad. Mycket trevlig familj det där, och nu är vi fullt utrustade!!
Vi mötte upp Helena och så gick vi ett snabbt varv med posters i Lund, och sen fikade jag & Helena på Mormors (väldigt goda bagels där, hörrni!).

Efter en stund åkte vi hem iallafall och jag fick fixat massoor med körslaget-grejs innan jag dog i sängen.


Idag är det fredag och jag har jobbat klart om en timme (eller ja, inte egentligen men äh xD). Då ska jag möta Adina o så ska vi återigen ut o pynta Malmö :) Sedan bär det av mot nydala för att hämta ut lite grejer på posten som jag och några andra olafans har fixat till kören (vilket de bara kan få om dom vinner) och sedan hemåt för lite mer fix och packning.

Har jag tur hinner jag kanske se idol också, den som lever får se! =)


UPPKÖRNING!!


Quick note about today, innan scrubs (a)

Jo, redan halv 7 var jag på jobb imorse. Är så jävla stolt över mig själv varje gång jag lyckas med den bedriften :) Det gick dock undan ganska snabbt och smärtfritt (tack vare x antal sms till Olafamiljenfolk). Ja, vad skulle jag göra utan er flickor?<3

Anyhow. Vid halv 3 begav jag mig till körskolan och såfort jag kom dit bokade vi både uppskrivning och uppkörning!!! Shit vad nära det känns nu!! :o Turligt nog följde en SVINIGT dålig dubbellektion hahahah. Känns bra det här! (Y) Nej, hela tiden gick jag o önskade att tiden skulle ta slut. Till exempel så tyckte min körlärare att jag körde lite för snabbt i en sväng på landsvägen o bara "ooooeh!! Har du vatt på Liseberg nån gång?? Jag flög ju nästan ut genom dörren!". Dock överdrev han EN ANING, men skoj lät de hahahha (han har värsta Kajan-dialekten också xD). Men nä, en dålig körlektion kan jag väl få lov att ha.... Nu ska jag djura landsväg med pappa!

Men först - the one, the only - Scrubs!

.



To try and then discover
It just doesn't fade


!!!



OM DET ÄR NÅGON SOM HAR EN ELLER TVÅ BILJETTER ÖVER TILL KÖRSLAGET PÅ LÖRDAG SÅ FÅR NI JÄTTEGÄRNA KONTAKTA MIG!!!


Märtos namnsdag!

Jaha, den här dagen har inte blivit som jag trodde.
Att jag vaccinerade mig mot svininfluensan idag kändes nämligen av när jag steg upp halv 7 imorse. Huvudet kändes svinigt (hehe) tungt och lite lätt snurrigt. Ringde jobb och dök i säng några timmar till. Vaknar upp strax innan 10 och mår som vanligt igen (förutom att armen gör ont).

Så klockan 12 är jag på jobb och här är jag fortfarande. Armsmärtan har eskalerat så det blir ingen träning för mig idag (bara att sträcka upp armarna i 180 grader för att ta tag i handtagen på hästen hade varit en BIG acomplishment. Sen hur jag skulle komma upp på Ramati därifrån är en annan femma..).


Så nej, istället ska jag ta o köra hem till Helena, snart förhoppningsvis, och fira min namnsdag genom att sitta och sörja för alla stackars gåsaliv som gått till spillo de senaste veckorna :( (jag hoppas att ni inte har annamat trenden att äta gås på min dag!)


Dagen i korthet:

- Jobb

- Körskola. Gick jättebra idag! Min körlärare är rolig och jag ska ha uppkörning innan jul....

- Svininfluensavaccinering. Hitentills inga biverkningar att rapportera (förutom att jag har lite ont i halsen och typ överallt i kroppen, men det är sedan tävlingen igår xD)

- Fotbollsgalan. Grattis Zlatan till din fjärde guldboll! "Jag skrev in mig själv i historieboken, en gång till. Det känns som om jag tävlar med mig själv." Lagom överdriven hybris eller en stor klick med glimt-i-ögat?

- Godnatt


Hemma från tävling!


Och vilken dag! Det har gått upp och ner (inte ofta man gråter på en tävling.. 8)) och tjohej vad jag har sprungit rundor. Var inne på banan 5 gånger (2 gånger själv & 3 gånger som linförare på Jacques till lag 2 + emelie och eira). Och ja, what to say? Det är inte lätt när man har 4 stycken (auktoriteter) som berättar för mig hur jag ska göra (och säger emot varandra naturligtvis), en styrelse som säger att jag inte ska lyssna på dom (att dom litar helt och hållet på mitt eget omdöme och att jag känner hästen bäst osv) , föräldrar som lägger sig i (både med positiva och negativa kommentarer) och gud vet vad.... Nepp, urspårning på hög nivå :$:(


Dock ska jag fokusera på de saker som faktiskt varit bra/roliga idag:


* Laget gjorde vår bästa grund nånsin skulle jag tro, vilket payed off i poängen (trots att vi var lite för lånsamma och missade 2 av Minis grundövningar).

* Küren gick ganska bra. Matti gick fortfarande inte helt bra, men ja- vi gjorde vårt bästa och det gick ganska
bra.


* Vi slutade tack vare detta på en andraplacering! Oförskämt nära 6,5 i slutpoäng (förra helgen - när matti gick som en kossa - slutade vi på 5,4 tror jag..).


* Louise, cj och sillkompis kom och kollade :)


* Fick 7,5 i hästpoäng efter ena rundan på Jacques (vilket faktiskt är riktigt bra)


* Fick även en del beröm från några styrelsemedlemmar & föräldrar (kanske bara av sympati men ändå xD). Bla kom en hästkunnig pappa fram till mig efter grund-rundan med Jacques fram och bara "Detta var jättebra! Han gick jättefint! Kul att se att någon sticker ut bland alla andra.."


* Fick 4 påsar halstabletter på prisutdelningen (HAHA).

* En 8-årig tjej i skrittlaget var en utav många som påpekade att hon sett mig på tv igår (från när Team Ola var på Nova), o sen när jag påpekade att "ja, jag är kändis, men du kan få lov att känna mig", svarade hon "ja, det gör jag ju. Annars hade jag bara sagt "vem är den där tokiga tjejen" och inte "det är martina!"".




Så ja, allt som allt var det nog en fin dag :) Nu är min rygg dock cp-död, så jag ska bara kolla klart på parlamentet och sen blir det sängen. Natti natti.


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

TEAM OLA ÄR I FINAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad ska man säga??? Jag trodde jag skulle dö innan Gry sa det. Jag trodde mitt hjärta skulle hoppa ur bröstet på mig. Jag trodde aldrig jag skulle sluta skaka.

Herre Jehova......

TACK ALLA NI SOM RÖSTAT!!!!!!!!!!!!!!!!!


TEAM OLA

FY FAN VAD BRA DOM ÄR!!!!!!!!!

RYSNINGAR OCH TÅRAR I WHEN YOU SAY NOTHING AT ALL, O FY FAN VAD OLA ÄR SÖÖÖÖT! AAAARH, FÖRSTÅR NI NU VARFÖR MAN TYCKER OM DEN KILLEN SÅ JÄVLA MYCKET??? :)

LEENDE GULDBRUNA HAR ALDRIG HELLER VARIT SÅHÄR BRA, MED EN KLOCKREN DANS & FINFIN DIALEKT HAHAHHA JAG DOG EN ANING! :)


NU ÄR DET SNART SLUT- MÅSTE RINGA MER!!!!!!!!

Blääääh!

Check på dela-ut-flygblad-med-adina-i-stan-på-x-antal-bilar-och-cyklar (sjukt ball)!

Check på risketta (sjuuukt drygt)!

Check på stallet & bada Jacques och Merlin inför tävlingen imorgon!

Check på att vara så jävla cp-nervös!!!!! Alltså, det här är fan inte okej - jag har mått illa (av nervositet) konstant i 2 dygn!! Om 20 minuter börjar de........

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA RÖSTA PÅ TEAM OLA!!!! Om så bara en gång!!! (vilket kostar 5 kr! dvs en halv cheeseburgare!!)

 

SMSA "OLA" TILL 72400!!!!!!!


I gotta feeling....


God morgon!
Först måste jag börja med att tacka för all den fina responsen jag fick på förra inlägget :) (9 kommentarer- se vad ni kan! ;)).
Sen tänkte jag berätta om min gårkväll som blev lite failad, men ändå lyckad (skum kombo kanske xD).

Helena kom hem till mig efter jobb och jag fick stressa igenom en dusch och snabbfix. Sen körde vi iväg till ICA i Åkarp, handlade lite & satte upp Team Ola-flygblad på anslagstavlan :D (dessutom hade jag tagit med mig 2 stora posters - en till stationen i åkarp o en till stationen i höör, dit helena skulle efter hipp- och några flygblad som helena också ska få roa sig med att dela ut i höör idag :D).


Det kördes hem till helena
, mat, fix och kolla på förra tävlingen tills matilda och carro kom (2 från helenas gamla klass, varav en som nu går i laget som jag är linförare till xD). Iallafall så hade vi en skitskoj förfest med spel, singstar osv :)


På väg mot malmö
satte vi sedan upp Team Ola-postern på Åkarps station. Lite drama utspelade sig när vi hoppat på tåget och jag upptäckte att jag glömt påsen med höör-postern & flygbladen i vid biljettautomaten o bara skriker "VI GLÖMDE OLA PÅ PERRONGEN!!!". Hahahah xD  Jag krigar iallafall fram till tågpersonalen o frågar om jag hinner hoppa av o hämta den, men dörrarna stängs. Då antar ju vi att tåget ska köra iväg så jag går tillbaka och sätter mig. Lyckligtvis kom den ene tågvärden fram någon minut senare o bara "han är av och hämtar din påse!" (den andra tågvärden då), så jag fick tillbaka Ola! hahahaha (hoppas bara dom inte kollade vad påse innehöll....).


Lite fail blev det dock när kön till Hipp var aslång
och ja, vi kände att vi tappade suget efter det där. Istället hamnade vi på Barcelona (där jag dessutom kände den ena bartendern så jag och carro fick våra Sex on the beach gratis :)). Billig utgång mao!


Runt 4 imorse tog jag bussen, och träffade en ganska desperat och full Jesper på bussen hahah.
Han sa att jag inte längre riskerade att bli våldtagen nu när han var där, och att jag skulle känna mig trygg. Dock var det nog han som skrämde mig mest, den fjanten hahaha. Lite trevligt med sällskap iallafall :)



Idag är det stress som fasiken för mig. Om mindre än en timme börja riskettan (en 3,5 timmes kurs som alla som ska ta körkort måste gå- där man får reda på hur dåligt alkohol är). Känns bra efter igår! (Y)

Sen blir det iallafall att möta upp Adina i stan, sätta upp posters/dela ut flygblad och sen till stallet.

Hörs ikväll!


Ola!

Okej. Aldrig förut har jag skrivit ett inlägg om Ola, förutom då jag varit på ett gig såklart. Men aldrig har jag skrivit om Ola, men here it goes...

Många av er vet säkert redan att ett utav mina stora intressen är Ola (eller ja, så kan man inte säga men ni fattar vad jag menar). Det började den 9 juni 2007, när jag såg honom på Rix fm-festivalen i Malmö. Inte visste jag då att det bara var början på något stort.


Inte långt därefter åkte jag iväg för första gången
, bara av anledningen att jag ville se/lyssna på Ola (det var i Helsingborg om jag inte minns fel). En åka-iväg-resa ledde till en annan och sedan var bollen i rullning. Idag (2 år, 4 månader och 27 dagar senare) har det blivit ett antal Ola-gig, och jag vågar inte ens tänka på hur många mil jag åkt (bara den senaste månaden har det blivit ganska exakt 550) eller hur mycket tid och pengar jag lagt ut. Jag har varit med i webb-tv, tv och massvis med tidningar, då folk tyckt att jag åkt extremt långt (vilket någon gång bara har inneburit typ 40 mil t o r).
Jag vet att det är många utav er som inte förstår hur jag kan göra detta. Jag vet också att det är många som viftar bort det här och inte alls är intresserade utav att höra på mina Ola-historier när jag varit iväg, utan ser mest hela grejen som tramsig och barnslig. Jag vet inte vad jag ska tycka om er faktiskt. Å ena sidan bryr jag mig inte ett jota, för det är mitt liv, mina pengar och min tid och jag väljer helt och hållet själv vad jag vill lägga detta på. Å andra sidan kan jag inte påstå att jag inte blir sårad när människor som jag bryr mig om inte är ett dugg intresserade av att höra på om det här, som faktiskt har blivit en stor del utav mitt liv (det finns dock tack och lov inte så många av dessa människor). För vet ni vad? Det finns verkligen ingenting som jag kan uppskatta så mycket som när en vän frågar hur förra spelningen var, om det hände något speciellt osv (något som Helena är väldigt bra på :)).
Jag begär inte att alla mina vänner ska känna samma sak som jag, men att iallafall visa sig lite intresserad utav vad som händer i en väns liv tycker jag är en basicegenskap för en vänskap.


Dock så kan jag förstå hur det här kanske kan anses konstigt
för de som inte är involverade. Att man som "icke-fan" kanske har svårt att förstå hur man kan åka 550 mil på en månad för en artist. Svaret är helt enkelt att jag inte bara gör det för Ola (som artist). Jag gör det för Ola, för upplevelsen, för resan, för vännerna man träffar där, för minnena man får efteråt osv. Jag har mognat väldigt de 2 senaste åren och nu kan jag ta hand om mig själv på ett helt annat sätt än vad jag hade kunnat annars (och ni som verkligen känner mig förstår hur mycket jag värdesätter det där). Dessutom har jag tack vare Ola lärt känna såå många underbara tjejer ifrån hela landet - däribland 3 utav mina absoult bästa vänner (Emma, Jénny och Sofie), som jag nu inte hade velat gå en dag utan. Jag må ha slösat mycket pengar, men hur kan man sätta ett pris på allt detta som jag samtidigt vunnit? Dessa erfarenheter, lärdomar och ja- upplevelser som jag fått av allt mitt åkande är ovärderligt, och därför ångrar jag ingenting.


Många har frågat mig "varför just Ola?".
Svaret har jag sagt så många gånger att det kommer automatiskt: han har allt. Han har ju givetvis sin musik som jag älskar och som kan ge mig en ofantlig styrka när jag behöver den som bäst. Han har personligheten, vilket gör att det är så jävla roligt varje gång man träffar honom. Han har karisman och utstrålningen som gör honom till en fantastisk artist att se på scen. Allt detta har Ola och det är därför jag åker, så enkelt är det. Andra må klassa Ola som inget annat än ännu en idol-produkt, men för mig så är Ola unik. Han är på något vis en typ av förebild för mig, då han alltid gör det som han tycker känns rätt och går sin egen väg i livet. Han kör sitt eget race, oavsett vad andra kan tycka om det, så länge det känns bra för honom. Det där är mod på riktigt, och det är precis sådär jag vill vara. På något sätt kan han ge mig så ofantligt mycket glädje, som jag kan leva länge på. Fråga mig inte hur (för det förstår jag inte ens själv) men så är det och varför sluta med något som får mig att må så bra? Det är ju mer idioti än något annat.


Jag kan inte försäkra
att jag kommer åka långt på spelningar om några år, eller ens att jag kommer vara ett Ola-fan då. Det kan jag inte ens garantera att jag kommer vara om några månader. Men jag är det for now och det räcker för mig. För för just nu mår jag så jävla bra av det.




Nu till den mer konkreta förklaringen till varför ni bör rösta på Team Ola imorgon:
Som ni säkert förstått vid detta laget, så betyder Ola väldigt mycket för mig. Jag känner honom på något plan, och jag vet att han verkligen går all in för det här. Jag vet hur otroligt sjukt glad han hade blivit om han vann, och jag vet hur sjukt ledsen han kommer bli om han åker ut (särskilt nu när det är så jävla nära!!!). Förutom honom så börjar man lära känna kören nu och det är en skara sjukt härliga killar, som man såklart också vill att det ska gå bra för. Dessutom är vi en hel familj (Olafamiljen) som sitter på helspänn och som kommer bli fett besvikna om dom åker ut (ja, jag lär antagligen gråta en stund om dom åker ut imorgon). Dessutom kan jag ärligt säga att jag faktiskt tycker att Team Ola är den bästa kören. De ställer inte fram någon solist som får köra igenom låten och låter de andra 19 stå bakom och sjunga samma mening, i samma tonart, samtidigt genom hela låten. Team Ola kör uppdelat, de kör i stämmor, de kör KÖRSÅNG!

Main thing är alltså att Team Ola verkligen förtjänar det här och faktiskt är den bästa kören, och det är därför som jag innerligt hoppas att ni alla röstar på Team Ola imorgonkväll.
5 kronor är allt det kostar om ni röstar en gång. 5 kronor för att göra mig så ofantligt glad.
Jag hoppas verkligen att ni tycker att det är värt det.






Hej kompisar!


Det blev visst inget mer inlägg igår. Jag stack iväg strax efter 10 för att Martin skulle slippa åka hela vägen hem till mig. Mötte istället upp honom på södervärn vid halv 11 och fick alla grejer och pratade en liten stund (det är verkligen trevliga killar Ola valt!). Jag blev lite lugnare av några saker (bla av att de tyckte att "leende guldbruna ögon" - låten som de fått av TV4- var för lätt, så de hade själva gjort den svårare!). Blev dock mer uppstirrad när det visade sig att jag inte kommer kunna åka upp nästa lördag om de inte går till final!!!! Panik typ, nu MÅSTE de ju verkligen gå till final!!! :S
Iallafall, när jag väl kom hem orkade jag helt enkelt inte sätta på datorn igen :p

Idag är det jobb, hem & duscha snabbt, möta upp helena, sätta upp posters/flygblad i åkarp (helena ska även få med sig några som hon ska sätta upp i höör imorgon :D), fixpix & sedan utgång.

Hörs senare! Tror faktiskt jag ska bjuda på ett exklusivt Ola-inlägg ikväll, för att ni ska förstå vikten utav att rösta imorgon!


ajajaj!

Herre Jehova, vilken dag. (och det känns det i ryggen att det var -.-).


Anyhow, jobbades först duktigt massa timmar, det ringde dock ingen lundapåg! Så efter jobbet tog jag det lugnt i stan och uträttade mina ärenden (det blev nämligen lite klydd där, team ola är kanske lika förvirrade som ledaren själv? xD). Nej, men till slut fick jag tag i Martin i kören (och en annan killes mamma hjälpte till att koppla ihop oss - sjukt trevlig må jag säga! :)). Iallafall fick jag gott om tid att köpa både neccessär, borste, kam, hårklämmor, läsglasögon, hårspray, svarta finbyxor och en skitsnygg randig tröja, samt springa in på banken och aktivera mitt WWF Maestro-kort. Kändes väldigt mysigt att bara drälla runt :) (hann även kika lite på julklappar också!)


Åkte direkt vidare till stallet och mötte upp lite important people ;) Fixade tvätt och massa inför tävlingen och kollade lite när lag 2 tränade på Merlin (som har blivit så jäkla duktig!). Och ja, nu sitter jag här med världens ryggont -.- (är verkligen trött på hur detta påverkar mitt vardagsliv!!). Men, what to do, what to do?


Ungefär nu slutar Team Ola repa också, så då kommer Martin förbi om en stund och så ska jag få alla grejer. Imorgonbitti åker de ifrån Lund och då börjar det igen- en körslagethelg (hemma ='().

Nåja, man kan inte få allt..... Slänger in lite bilder senare, för det hinner jag inte nu :)


Dagens bestyr.

God morgon alla pigga och opigga!
Idag tillhör jag faktiskt den senare gruppen, tack vare 7 timmars sömn och 2 koppar svart! :] Känns bra det här.

Idag har jag även kört på en favoritoutfit: vita tygskor (dock med en kaffefläck på sedan förra fotbollsmatchen -.-), jeans, svart halvlång topp, grå stickad kofta och min blåa underbart stora stickade halsduk. Både fint och skönt :) (och ja, jag sitter med halsduk inne för det är så förbannat kallt - och den är mysig :]!). Har faktiskt ingen riktigt bra spegel så jag kan fota, men ja, ni kan väl visualisera HAHA.


Här ska jag iallafall sitta de närmsta timmarna. Nån gång under dagen kommer en kille från Olas kör ringa, o så ska jag sticka iväg och träffa honom. Jag & Adina ska nämligen vara väldigt duktiga på lördag, så vi skulle få lite saker till det :)  Senare i eftermiddag blir det ett varv i stan - lyckades nämligen tappa bort hela min nessecär på förra tävlingen (med alla hårsaker i) + mitt hårspray, så lite sådant måste införskaffas till denna söndagens tävling. Mitt nya WWF Maestro-bankkort har kommit så jag måste in på banken och kriga för att få det aktiverat. Måste även hitta ett par svarta "finbyxor", som jag ska ha på mig när jag linar på söndag (vilket är lättare sagt än gjort). Men men, I'll give it a go.
Mot kvällen ska jag sedan ett varv in om ÖRS, där mina barn tränar på Merlin ikväll. Säga hej, fixa lite administrativa, tråkiga saker, tvätta lite och lägga fram lite grejer till på söndag (fan vad skönt det är att slippa packa iaf!!! (det är hemmatävling)).

Så vi hörs väl efter det, I suppose.
Ha en fantastiskt trevlig torsdag! :)


trililili

Idag är det onsdag och dagarna bara rusar iväg (det blir väl så när man längtar nåt enormt till varje helg).

Igår var det alltså tisdag (duh) och jag var först duktig och jobbade mina timmar. Övningskörde sen till Nova Lund där Team Ola gjorde ett inslag till Körslaget på lördag och uppträdde :) Kören var rolig, Ola var flummig - allt som vanligt :) TV4-killen körde upp kameran i mitt, emmas och sofies ansikte konstant (och pekade även så att vi skulle stanna kvar vid scenen och prata lite när kören gått ner). Så ja, vi lär ju nog synas på lördag HAHA :( Aja, det bjuder vi på isåfall!

Övningskörde till stallet sen (kommer aldrig aldrig mer tycka det är konstigt att Ola inte har körkort - det är fan sviiinigt svårt o köra i Lund!!). Träningen gick dock inte särskilt bra - all energi försvann som i ett trollslag (inte med din flagga emma) och mådde illa typ konstant :(  "Okej, det märks när Martina inte är på g..". No shit, tränarn! xD



Idag (onsdag - HAHA) har det vatt jobb, halv 7 imorse för o va exakt!! Pluggade massa körteori på lunchen (har blivit duktig på det där nu!) och sen var det körskola. Idag var det parkering och backa runt hörn, vilket faktiskt gick väldigt bra. Idag blev nog Per (min körskollärare) nöjd med mig :D

Nu så tickar klockan mot halv 9, och jag börjar få brått! Nu har jag en halvtimme på mig att städa till Pancakes och duscha. Hörs sen!


:)

Tjolahej tjolahopp vad man kan bli glad för lite!
Bara ett litet telefonsamtal från stallet, där det bara haglar beröm till exempel :):)

Nu ska jag bli ännu gladare... TEAM OLA, here I come.

Digitalkamera!


Förresten. Nu ska jag aktivt leta efter en bra digitalkamera - en som håller längre än några månader den här gången! -.-  Eller ja, egentligen vill jag ha en systemkamera, men det får ligga lite i framtiden. Tills vidare får jag nöja mig med min analoga.

Anyhow, jag har verkligen ingen aning om vilken typ av kamera jag vill ha (vilket märke), vilka finesser man bör ha osv. Om det är någon som har någon liten koll alls så får ni gärna höra av er till mig! :D I need help!







Jag kanske skulle köra på blunda-och-peka-metoden?

wiiiie (i brist på annat)

Whoopsiehoppsan, här kommer jag igen! (fast inte i Adina-bemärkelse då hahaha).

Nä, måndag vare (eller ja inte idag men..). Jo, det var mest jobb iallafall, och sedan sjukgymnasten! Har börjat med det igen alltså, drygt som fan men det måste väl göras, annars lär det väl aldrig bli bättre 8-)  En ny sjukgymnast på en ny anläggning blev det iallafall (en idrottsinriktad sjukgymnast den här gången). Och ja, jag fick det förklarat (än en gång): muskelfibrerna mellan mina 2 ryggkotor längst ner är typ borta, eller grymt nedbrutna eller liknande 8-) Så därför går de 2 kotorna ihop såfort jag får en liten svank i ryggen och därför gör det ont. Ganska så logiskt. Så nu blir det massa övningar för att träna upp musklerna mellan mina ryggkotor... Hm!

 

Idag är det en betydligt roligare tillställning som väntar efter jobb :) Team Ola (dvs Ola och hans kör) ska showa lite på Nova lund, så dit ska jag bege mig efter jobb (ska köra dit - Ola är varnad hahah).
Nu blire till och jobba vidare! (och fortsätta lyssna på ordspråk från iran...).
Tjingeling!


Tag 3, betala för 2.

Jag har haft världens bästa helg! Mina 3 största intressen: Ola, MFF & voltige - allt i ett!

Det började med en jäävla stress i lördagsmorse (orkar inte gå in på vidare detaljer dock). Till sist var iallafall jag & Emma framme i Stockholm efter en väldigt rolig tågresa: "En lundakör, en lundakör, det är en kör med ett glatt humör...". Haha it settled- jag & emma blir alltid hatade när vi åker tåg.
På stationen i Sthlm träffade vi först en norrköpingbo, en göteborgare och en stockholmare, innan jag & emma begav oss till NK. Vi smög direkt ner till Kaffe & te-handeln på bottenvåningen där jag införskaffade mig mer cheesecakete och lite kanelte (och blev väldigt glad för påsen HAHA). Vidare till TACO BAR och käga (jag ska dra igång en Taco bar till Malmö-klubb på facebook har jag bestämt!) och tillsist ut till Frihamnen och mötte upp alla fina tjejer.

Så blev det Körslaget. Ola & hans boyband körde först As long as you love me, och sen blev de jävlar i de fart när de körde Lady Marmelade (och 3 unga killar i kören kom ut i kvinnokläder från det årtiondet). Hahaha, jag trodde jag skulle dö så mycket jag skrattade! :'D Till sist blev det några nervösa minuter (alltså jag lovar - de där lördagskvällarna när de ropar upp vem som går vidare kommer bli min död!!), men TEAM OLA ROPADES UPP!!! Jag & moa tittade på varandra och börjar gapskrika. Hahahaha. Ola i sin tur blev heeelt galen o flög ut i publiken och på yoyyo & jessi som satt på kanten. Det var heeelt sjukt! :'D

Utanför sedan fick vi massa beröm av kören as usual
. Tom Team Amys körmedlemmar kom ut och sa att vi var lätt den bästa klacken hahah :o :D Våra kära lundapojkar kom också ut, gjorde lite sälen, välte mig & moa - det vanliga! Hahahah. Ola kom såklart också och bara: "Alltså jag vet inte vad som hände. De ropade upp oss o sen bara blir de svart! Sen helt plötsligt står jag på läktaren o kramar om yoyyo, och jag har INGEN aning om hur jag kom dit, det blev helt tomt i huvet". Hahaha han är så söt!

Det blev lite flum där, som vanligt. Ola sprang & kramades och tog foto med dom som ville och sådär. Härmade min skånska gjorde han också :( hahaha. Jag har vant mig vid att bli mobbad av gotlänningar, dalmasar och göteborgare nu, men att OLA (som själv är skåning då) härmar mig, nä, det är fan inte okej! xD "Maaaj....". Hmpf!

Jag & Emma åkte hem till Jossan i Uppsala och sov gott. Nästa morgon åkte jag därifrån vid 10 & tog flyget hem från Arlanda vid 12. Blev hämtad på Sturup och var på Malmö Stadion med Anna stav kl 14. MFF-BP stod på schemat kl 15, men oj vilken besvikelse!! Halva Supras var inte där, och den halvan som var där satt ner under nästan hela matchen. Inte många sjöng under MFF-hymnen (jag gjorde mitt bästa med min mycket hesa röst) och ja, det var tyst under stora delar av matchen. Allt för att MFF valt att sätta upp ett nät framför vår klack (pga inkastade saker). Visst, det är jävligt oförtjänat för så jävla mycket har inte kastats in, och nåt jag kan störa mig på riktigt mycket är de orättvisor som uppstår genom kollektiv bestraffning. En hel klack malmöiter ska inte få lida för att några är idioter. Men, det ska inte gå ut över spelarna under matchen, så äre bara.

Samtidigt utspelades AIK-IFK på Gamla Ullevi. AIK vann guldet. Det här trodde jag inte att jag skulle säga, men det var en bra utgång. Jag hatar verkligen AIK, men IFK Göteborg är inget annat än ett stort äckellag som endast tagit sig till toppen genom fusk och en omåttlig mängd oförtjänad tur!! (Dessutom hade IFK gått om Malmö i antal guld om dom vunnit iår ^^). En annan liten glädjenyhet är ju att Hammarby är ute efter den här säsongen hihihih (och att Djurgården måste spela kvalmatch). Ska bli spännande att se hur många som "följer dom i Superettan 2010". HA!

Efter matchen åkte jag direkt till stallet.
Linade läänge, så jag började inte värma upp förrens halv 9! Tränade på Matti till halv 10 drygt, vilket gick förvånansvärt bra. Flög lite mer i upphoppen och för en enda gångs skull blev jag nöjd med min sax- BÅDE fram och bak!!

 

Det här var min fina helg som följts utav en ganska fin måndag. Mer om den imorgon, för nu ska jag fixa lite med mina bankkonton och sen ska jag kolla vidare på Raw (med mitt underbara kanelte<3). Sov gott!!


.



Pride.
Such an ugly thing.


En lång men sjukligt grym helg!!


Jag är hemma, jag lever, men jag är trött.
Ska sova riktigt gott nu i några timmar.
Uppdatering kommer imorgon efter jobb och sjukgymnast.
Wish me luck!


RSS 2.0